Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’assemblea del Casal d’Avis de Moja aprova la programació d’activitats per aquest 2014

Les excursions es reprenen aquest febrer i també s’ha programat un curs d’informàtica
L'assemblea reunia a una quarantena de socis
L'assemblea reunia a una quarantena de socis

dimecres 05 febrer 2014

Dissabte a la tarda, l’assemblea de socis del Casal d’Avis de Moja va aprovar la programació d’activitats de l’entitat pel 2014. S’inclouen excursions, festes i la previsió de realitzar xerrades i activitats formatives. La primera de les excursions programades es farà a Montserrat, el proper dia 22 de febrer. El vicepresident del Casal d’Avis de Moja, Josep Castellví, oferia un balanç positiu de l’assemblea, que va reunir a una quarantena de socis.(àudio)

Les inscripcions per a l’excursió a Montserrat es poden fer de dilluns a dimecres de la setmana que ve, al Casal d’Avis. Aquests mateixos dies també es podran fer les inscripcions per a la xatonada, programada pel dimecres de cendra, dia 5 de març. Diumenge 23 de març s’ha programat el dinar d’aniversari del Casal d’Avis. Per l’abril, es planifica fer una excursió de 7 dies, probablement a Galícia. Durant el maig es visitarà la festa de les flors a Girona, el dia 17. Pel juny, l’excursió programada s’ha fixat el dia 28 a Solsona i el dia 22 se celebrarà la revetlla de Sant Joan. L’excursió del mes de setembre es farà a les instal·lacions de la fàbrica de iogurts de la Fageda i la de l’octubre al Born de Barcelona, amb dinar a Castelldefels. Pel novembre hi haurà el dia 2 la Castanyada i el 22 el dinar a benefici de La Marató. El dinar de Nadal d’aquest 2014 es farà el dia 14 de desembre. Sobre les excursions, des del Casal s’ha marcat el criteri que caldrà una inscripció mínima de 35 persones per a fer-les.(àudio)

A més de les activitats ja planificades, al llarg de l’any s’aniran oferint xerrades i activitats formatives, com és el cas del curs d’iniciació a la informàtica programat els divendres d’aquest mes de febrer. La primera de les sessions s’ha programa aquest divendres i encara hi ha places disponibles.(àudio)

La junta directiva del Casal d’Avis l’encapçala la seva presidenta, Teresa Miralles. Els 9 membres escollits en l’assemblea de l’any passat es mantenen sense canvis al front de l’entitat.

Escolta l'entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions