Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Assessoria Emocional D-OÏDES s’aferma al territori

Durant l’any 2023, l’assessoria emocional de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, ha atès 1.541 joves de 12 a 29 anys per mitjà de 224 accions

dimarts 07 maig 2024

 

L’Assessoria Emocional D-OÏDES és una actuació d’atenció integral centrada en les persones joves que treballa amb diversos formats d’intervenció: assessories individuals, punts d’informació i dinamització en els centres d’educació secundària en hores de pati (Programa PIDCES), i xerrades i tallers de benestar emocional als instituts i als equipaments juvenils i d’oci vinculats a la trajectòria vital de les persones joves.

D’OÏDES també promou l’assessorament i l’acompanyament a les famílies i als i les professionals que treballen en l’àmbit de Joventut, amb l’objectiu de potenciar el benestar dels i les joves.

Durant l’any 2023 ha dut a terme 161 assessories individuals a 55 joves i 63 accions grupals (xerrades i tallers) amb l’assistència de 1.468 joves.

Durant l’any 2024 D-OÏDES ha posat en marxa les càpsules formatives per a professionals de l’àmbit de Joventut sobre acompanyament integral i de qualitat a les persones joves en el seu projecte de vida, posant èmfasi en el seu benestar emocional i mental.

L’Assessoria Emocional d’D-OÏDES és un projecte del Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i està emmarcada en el programa “Escolta Jove” de la Diputació de Barcelona.

Per a més informació, podeu contactar a través del telèfon 629 84 78 25 (Whatsapp) o del correu electrònic d-oides@ccapenedes.cat.

Document Actions