Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es vol activar la zona d’equipaments de Daltmar per convertir-la en lloc de trobada veïnal

El projecte de gestió assumit per l'Associació Cultural es basa en el voluntariat i el caràcter social
La piscina ha obert per la Festa Major i la setmana passada
La piscina ha obert per la Festa Major i la setmana passada

dimecres 25 setembre 2013

Amb el propòsit de convertir la zona d’equipaments de Daltmar en lloc de referència per a la trobada veïnal, l’Associació Cultural d’aquest nucli del municipi ha passat a assumir la gestió d’aquest espai de propietat municipal. El cap de setmana es va procedir a la inauguració de la reobertura del bar social, incloent la possibilitat de fer un bany a la piscina. Carlos Molina, president dem la Junta de Compensació i membre de la Junta de l’Associació Cultural, explica que dissabte i diumenge l’assistència de veïns va ser continuada. La voluntat és que espais com el bar esdevinguin llocs de trobada d’activitats.(àudio)

El bar a obre cada dia, en horari de les 8 del matí a dos quarts de 9 del vespre. Dissabte i diumenge es preveu allargar l’horari en funció de les necessitats. A partir del mes d’octubre també es prepara posar en funcionament un sistema de lloguer de les pistes, amb preus molt assequibles. Només valdrà 0’80 euros l’hora pels socis i 1’5€ pels no socis. Els usuaris també tindran a la seva disposició els vestidors.(àudio)

La gestió de la zona d’equipaments s’inicia per part de l’associació cultural amb treball voluntari. En el bar social hi ha zona infantil i jocs. També estan oberts a rebre propostes per a fer activitats. Els preus de les consumicions són assequibles i només persegueixen poder assumir les despeses de manteniment dels espais.(àudio)

Ja hem deixat enrere l’estiu, però des de l’associació ja s’està pensant en com afrontar la temporada de bany a la piscina l’any que ve. Carlos Molina anunciava que s’estan plantejant oferir un abonament de temporada per unitat familiar, a un preu que pot oscil·lar entre els 60 i 80 euros, pels socis. L’import seria una mica superior en el cas dels no socis.(àudio)

Aquest cap de setmana, si el temps acompanya, es podria obrir de nou la piscina.

Escolta l'entrevista a Carlos Molina, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions