Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Associació de Balls Populars de Moja posa a la venda braçalets per aquesta Festa Major

Al preu de 4 euros, els braçalets es poden adquirir al Tren Verd i durant el dissabte al matí a la rambla Pau Casals
Els braçalets es venen al Tren Verd
Els braçalets es venen al Tren Verd

dimarts 22 juliol 2014

Les entitats que participen en la Festa Major de Moja no es creuen de braços i tenen una actitud activa a l’hora de buscar recursos per a fer possible la festa. És el cas de l’Associació de Balls Populars, que agrupa als gegants i els gegantins, les panderetes, els cap grossos i el ball de cintes. Aquest any, com a novetat, han posat a la venda braçalets de la Festa Major, amb la voluntat de recaptar fons per a afrontar les despeses derivades de la seva participació en la Festa Major. Els braçalets estan elaborats amb tela de mocador casteller. El color és el blau de la bandera d’Olèrdola, amb punts blancs. Una de les integrants de l’Associació de Balls Populars de Moja, la Marta Mestre, explicava que van decidir incorporar aquesta novetat amb el propòsit d’obtenir recursos per a fer activitats al poble.(àudio)

El braçalet té un preu de 4 euros i es pot adquirir al Tren Verd. Dissabte , de les 10 a les 12 del matí, també es podran trobar a la rambla Pau Casals, coincidint amb els tallers que ha preparat per aquesta Festa Major l’Associació de Balls Populars.(àudio)

L’acurat treball casolà per a confeccionar els braçalets l’ha assumit la mateixa Associació. Tenien una expectativa de vendes modesta i la resposta dels veïns els està sorprenent,  fins arribar a plantejar-se la venda d’un centenar d’unitats.(àudio)

Des de l’Associació volen agrair l’esforç dels veïns per col·laborar en la Festa Major i anuncien que tenen la voluntat, en propers anys, d’anar ampliant els elements decoratius i els complements que es posin a la venda vinculats amb la Festa Major.

Escolta l'entrevista a Marta Mestre, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions