Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Associació de Balls Populars de Moja promou la creació d’un nou ball de cavallets per a infants

El projecte es va donar a conèixer divendres, durant l'assaig obert a tothom que va convocar l’Associació davant el Local Nou

dijous 02 maig 2019

 

L’Associació de Balls Populars de Moja realitzava divendres a la tarda una jornada al carrer, oberta a tothom, que tenia el propòsit d’incentivar als infants a participar en algun dels balls que inclou l’Associació. Forces van ser els infants que van arribar-se fins a la Rambla Pau Casals i van poder gaudir portant un capgrós, però més discreta va ser la participació a l’hora de provar el ball de cintes.

La jornada també va permetre donar a conèixer la voluntat de crear un nou ball de cavallets per a infants. El projecte respon a l’interès de molts infants nascuts el 2015, especialment nenes, de participar en algun dels balls de la Festa Major. No hi ha suficients cap grossos disponibles ni places al ball de panderetes per acollir la demanda estimada. Per això es va decidir impulsar un nou ball pensat per a infants petits.  I divendres es va  poder comptar amb una mostra per així anar fent boca, gràcies a la presència de 6 cavallets que va cedir el ball del Pla del Penedès.

Des de l’Associació de Balls Populars s’ha indicat que la construcció dels cavallets s’ha inclòs com a projecte en la subvenció anual que es sol·licita a l’Ajuntament però que encara resta pendent de confirmar la xifra d’infants interessats per a poder finalment tirar endavant amb aquest nou ball que ampliaria  el seguici folklòric de les festes majors d’Olèrdola. L’associació aprofitarà la seva assemblea anual, el proper 29 de maig a les 19:00h, per a convocar als interessats a participar en el nou ball i decidir si l’acaben formant.

Document Actions