Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Associació de Balls Populars de Moja realitzarà un taller de creació de 4 nous capgrossos

El taller es farà els dissabtes de juny i està pensat perquè els mateixos infants puguin crear els seus capgrossos

dijous 31 maig 2018

Durant els quatre dissabtes del mes de juny, l’Associació de Balls Populars de Moja realitzarà un taller de creació de 4 nous capgrossos. El taller es farà al Centre Cívic La Xarxa, en horari de 10 a 12 del migdia, i només queden places disponibles per a la sessió del dissabte 9 de juny.

El taller està pensat perquè els mateixos infants creïn els seus capgrossos. Inicialment el taller s’adreçava als infants que formen part de l’Associació, però la convocatòria s’ha obert i qui ho desitgi pot inscriure’s en la sessió que hi ha disponible. El taller el condueix l’especialista Elena Urbano. Només es participa en una de les quatre sessions programades i l’aportació per participar en el taller és de 5€

El taller respon a la necessitat de disposar de capgrossos adaptats a les característiques dels infants que els fan ballar. I és que actualment el ball popular dels capgrossos està format per 13 nens i nenes, la meitat de 3 i 4 anys d’edat. La majoria de capgrossos són de mides grans per a nens d’aquestes edats i tenen forces dificultats a l’hora de portar-los i poder ballar. Per aquest motiu l’associació de Balls Populars ha organitzat aquest taller que té l’objectiu de crear 4 capgrossos nous, de dimensions més reduïdes, adaptats  a l’edat i estatura dels balladors.

Per a més informació i inscripcions, es pot enviar un correu electrònic a l’adreça ballspopularsdemoja@gmail.com

Document Actions