Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Associació de Veïns i entitats de Sant Pere Molanta prepara un curs bàsic d’iniciació a la fotografia

Es preveu realitzar durant un cap de setmana del mes de novembre, en funció de la resposta

dimarts 15 octubre 2019

 

Amb l’objectiu d’aprendre els principis bàsics de la fotografia i com utilitzar-los amb la càmera de cadascú, l’Associació de Veïns i Entitats de Sant Pere Molanta prepara l’organització d’un curs bàsic d’iniciació a la fotografia. El curs es preveu realitzar un cap de setmana durant el mes de novembre, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. Es contemplen dues possibilitats, entre les quals hauran de triar els interessats: fer el curs en un únic dia, durant 8 hores; o bé dos dies en 6 hores cadascun d’ells. Els preus oscil·laran entre els 20 i 30 €. Depenent de la quantitat d’assistents al curs es podrà reduir la quota.

Per més informació, les persones interessades poden enviar un correu o un whatsapp a aveinsspm@gmail.com  i al telèfon 626 22 67 49.

En el curs es planteja fer una breu introducció de tipus de càmeres i objectius. També es preveu tractar la relació existent entre velocitat, diafragma i sensibilitat, els tipus de sistemes d’enfoc, aprendre a utilitzar models avançats i manuals de la càmera, així com el balanç de blancs, el tipus de medició de llum, la compensació de l’exposició, la utilització del flash, així com una introducció a la composició en fotografia i llenguatge visual.

Document Actions