Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AFM exposa al local de l’Associació de Veïns de Sant Julià de Vilafranca

La mostra es pot visitar els divendres i els dissabtes, en horari de 7 de la tarda a 9 del vespre
Lluís Montané, membre de l'AFM i de l'AVV de Sant Julià, intervenia en l'acte d'inauguració(foto:I.Blanca)
Lluís Montané, membre de l'AFM i de l'AVV de Sant Julià, intervenia en l'acte d'inauguració(foto:I.Blanca)

dimarts 26 novembre 2013

L’Associació Fotogràfica de Moja(AFM) ofereix als seus socis formació, però també difusió de la seva obra. Bon exemple d’això és l’exposició col.lectiva que es pot veure, des d’aquest passat dissabte, a la sala d’exposicions Jaume Palau de l’Associació de Veïns del barri de Sant Julià de Vilafranca. La mostra restarà oberta fins el 14 de desembre i es podrà veure els divendres i dissabtes de 7 de la tarda a les 9 de la nit.

L’exposició la formen una trentena de fotografies elaborades cadascuna per socis diferents de l’AFM. L’exposició ja es va poder veure al bar del Local Nou de Moja aquest estiu, però el fet d’exposar a Vilafranca dóna més opcions perquè l’exposició sigui vista per més gent, tal i com indica el vicepresident de l’AFM, Ignasi Pellisa.(àudio)

A l’hora de muntar aquesta exposició col·lectiva, des de l’AFM no s’ha establert cap restricció per a participar-hi. Tots els associats hi podien aportar una fotografia, i això permet descobrir nivells, interessos i tècniques diferents, la qual cosa fa que l’exposició sigui molt plural.(àudio)

L’activitat de l’AFM no s’atura. Aquest mes de novembre realitza un curs d’iniciació a la fotografia, amb sessions els dimarts al Centre Cívic La Xarxa de Moja. També programen taller pels associats i sortides.(àudio)

Per a més informació es pot consultar la web afm.cat.

Escolta l'entrevista a Ignasi Pellisa, realitzda per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions