Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Associació Fotogràfica de Moja organitza un taller d’iniciació a la fotografia digital

La formació s’impartirà en 8 sessions durant els mesos de gener i febrer,els dimecres de 20 a 22h

dimecres 12 desembre 2012

 

 

Moltes són les persones que tenen càmera digital. Però ben poques són les que aprofiten les possibilitats que això dóna. Arrossegats per la comoditat del mode automàtic, sovint es desconeixen les prestacions de la càmera i les tècniques d’ús més adequades en fotografia digital. Conscients d’aquesta realitat, l’Associació Fotogràfica de Moja(AFM) programa sessions de formació de forma periòdica, obertes als associats de l’entitat i als amants de la fotografia en general. El proper taller de fotografia digital l’organitzen durant els mesos de gener i febrer. Es tracta d’un complet taller d’iniciació que inclou 8 sessions, a partir del 9 de gener, que es realitzaran els dimecres d’aquests dos mesos. També es faran dues sortides pràctiques els dissabtes 2 de febrer i 2 de març.

Ignasi Blanca, president de l’Associació Fotogràfica de Moja, explicava que el curs té el propòsit d’oferir els coneixements perquè “es pugui fer la foto que un vol, i no la que la càmera vol”. (àudio)

Com ja és norma en l’entitat des de la seva fundació, aquests tallers d’iniciació resulten tota una oportunitat pels associats. Per només 5 euros, els socis de l’AFM poden participar en aquest taller. Pels no socis , el preu establert és de 40 euros. Els socis de l’entitat ja tenen adquirits els coneixements que aporta la realització del taller, per això aquests preus tan atractius tenen la intenció de captar nous socis, tal i com indica Ignasi Blanca. (àudio)

Les sessions es faran al Centre Cívic La Xarxa de Moja, en horari de 8 del vespre a 10 de la nit. El temari inclou introducció a la fotografia com a captació d’imatge; controls bàsics de la càmera; selecció i utilització de l’òptica; el diafragma i la profunditat de camp; influències en la profunditat de camp; il·luminació; el retrat de persones i la composició. Cadascuna d’aquestes 8 sessions tenen un taller pràctic fixat o bé una sortida, fins arribar al 2 de març, la data fixada per a la sortida a la natura i cloure el curs. (àudio)

Les inscripcions es poden fer una setmana abans de l’inici del taller. Per confirmar-les, cal enviar un correu electrònic a l’adreça info@afm.cat o bé trucar al telèfon 661 23 32 13. Per ampliar informació es pot consultar la web www.afm.cat

Escolta l'entrevista a Ignasi Blanca, clicant aquí

Document Actions