Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Mogenc “Fem poble” convoca per aquest divendres la seva assemblea anual de socis

Es farà balanç de l’activitat de 2017 i es presentaran les propostes que es preparen per a l’any 2018

dijous 19 abril 2018

Aquest divendres, 20 d’abril, s’ha convocat al Centre Cívic La Xarxa l’assemblea general de socis de l’Ateneu Mogenc “Fem Poble”.La reunió, en primera convocatòria,  serà a les 20:00h i l’hora d’inici de la segona convocatòria s’ha fixat per a les 20:30. Aquest és el punt horari més probable de començament de l’assemblea tenint en compte que la primera convocatòria només pot iniciar-se si hi ha la meitat dels socis més un.

Tal i com avançava la presidenta de l’Ateneu Mogenc, Elsa Vila, l’assemblea inclourà la presentació del balanç d’activitats del 2017 i les propostes que es preparen per a continuar aquest 2018.(àudio)

Dins del calendari d’activitats per enguany, l’Ateneu vol oferir propostes adreçades a un públic juvenil. Amb aquest propòsit  anuncien que properament organitzaran un concert al Local Nou.(àudio)

El balanç  d’activitats que pot oferir l’Ateneu és del tot satisfactori. Durant el 2017 han organitzant actes ben variats i han bet una decisiva contribució a la dinamització social i cultural del poble. Alguns actes iniciats el 2017 continuaran amb millores, com podria ser el cas de la revetlla de Sant Joan. (àudio)

Per facilitar l'assistència de famílies amb infants, des de l’Ateneu s’ofereix un servei gratuït de canguratge aquest divendres, durant la celebració de l'assemblea al mateix Centre Cívic La Xarxa. Quan acabi la reunió els assistents compartiran un petit refrigeri.

Document Actions