Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Mogenc anul.la totes les activitats que tenia previstes fins setembre

Anuncien la voluntat de reprogramar moltes de les propostes i posposar-les al 2021

dimarts 14 abril 2020

 


A través d’un correu electrònic enviat als socis de l’entitat, la Junta de l’Ateneu Mogenc Fem Poble comunica que s’anul·len totes les activitats que tenien previstes fins al mes de setembre.

En la comunicació, la Junta assenyala que en aquesta situació excepcional que vivim “el principal objectiu és controlar la pandèmia i evitar perdre el mínim de vides pel camí, i això ho hem d'aconseguir entre totes les persones. Un cop estigui això aconseguit serà el moment de tornar a oferir cultura i fer xarxa social real. Encara que sembli lluny aquest dia arribarà!”

A l'Ateneu Mogenc els hi feia molta il·lusió totes les activitats que tenien programades. Per això creuen que el més adient és posposar-les al 2021. Pensen que “segurament a partir del setembre ja podrem oferir alguna activitat, però la tornada tindrà restriccions”.  Des de la junta anuncien que quan es comenci a programar el 2021 es tornaran a posar en contacte amb els socis per reprogramar les activitats que ara es deixen de fer.

Des de la declaració de l’estat d’alarma a causa de la pandèmia del COVID-19, l’Ateneu ha hagut d’anul·lar activitats programades com un taller de primavera, previst el 26 de març, a càrrec de Mònica Vilanova. Tampoc s’ha pogut fer el Casal de Setmana Santa per a infants i joves i s’ha hagut d’anul·lar la xerrada

"Les 10 claus de la nutrició funcional per potenciar la teva salut" que havia de fer Maria Cerdán el passat 2 d’abril. Un altre dels projectes posposats és l’edició d’un conte elaborat entre tot l’alumnat de l’escola Circell de Moja.

 La Junta de l’entitat dóna les gràcies als socis i es mostra convençuda que entenen la decisió tenint en compte la situació complicada que vivim.

En un altre comunicat, la Junta també exposa que queda pendent “l'Assemblea General de socis ,i el pagament anual de les quotes, que se celebrarà al darrer trimestre de l'any”.

En aquest escrit la Junta de l’Ateneu subratlla que hem de “conscienciar-nos de la importància del moment, del treball en equip de la societat sencera i del creixement personal que la situació genera”. Per afegir que “és qüestió de ser positiu” i mostrar-se convençuda que “ens en sortirem! “

Encara que sembli lluny, la Junta entén que “arribarà el dia de tornar a la normalitat i llavors més que mai restablirem el teixit social. I llavors serà el moment de tornar a fer activitats (sempre seguint les pautes que ens marqui la situació i el govern)”. Des de l’Ateneu Mogenc refermen que seguiran treballant al costat dels seus associats i els hi recorda que poden dirigir-se a la Junta  mitjançant el correu electrònic per tot el que creguin necessari.

Document Actions