Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Mogenc celebra aquest diumenge el seu 3r aniversari

Visites a la capella de Sant Cugat,un concert vermut, paella popular i jocs per a totes les edats omplen de contingut la celebració

divendres 26 abril 2019

 

No tot són eleccions aquest diumenge. Aquest 28 d’abril també tenen lloc esdeveniments culturals i festius ben atractius, com la celebració del 3r aniversari de l’Ateneu Mogenc Fem Poble. La presidenta de l’entitat, Elsa Vila, indica que programen per primera vegada un acte de celebració d’aniversari amb la voluntat de mantenir-lo cada any. La tria del 28 d’abril no és casual i es va prendre mesos abans de confirmar-se la convocatòria de les eleccions generals. I és que el mateix 28 d’abril és la data oficial de fundació de l’Ateneu.(àudio)

Les activitats se celebraran a la zona dels Pins de Moja, a partir de la una del migdia. Però abans l’Ateneu, a les 11 i a les 12, organitza dues visites guiades gratuïtes per conèixer en detall la capella romànica de Sant Cugat.(àudio)

Ja als Pins, els alumnes del curs de gralles que organitza l’Ateneu oferiran un concert vermut i després una vuitantena d’associats compartiran una paella. Per acabar, a la pista, hi haurà tarda de jocs tradicionals per a totes les edats.

L’Ateneu arriba al seu tercer aniversari amb sobrats motius per a oferir un balanç del tot positiu. Estan satisfets de comprovar com connecten amb un ampli sector de veïns quan  organitzen activitats.(àudio)

Actualment l’entitat compta amb 130 associats. Durant el mes de maig preveuen organitzar una exhibició de bitlles catalanes i pel proper 1 de juny programen a la plaça Tedèum un concert amb Croma Acústic, formació que va deixar un molt bon regust de boca durant la seva participació en el passat MojaTast.

Escolta l'entrevista a Elsa Vila, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions