Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Mogenc dinamitza amb èxit els dies previs a Sant Jordi

La presentació del llibre “Ermessenda. La dama de Girona” i l’espectacle familiar “Princeses en patinet” van ser dues de les propostes que millor acollida rebien

dilluns 22 abril 2024

L’Ateneu Mogenc “Fem poble” ha dinamitzat amb èxit amb propostes culturals els dies previs a Sant Jordi, amb actes celebrats aquest darrer cap de setmana.

Dissabte a la tarda organitzaven l’Esplai Mensual que reunia a 32 infants. Els participants van fer una manualitat relacionada amb la Diada de Sant Jordi, amb l’elaboració d’un casc de drac i un joc de pistes pels carrers de Moja.

Durant el vespre, al Local Nou, una setantena de persones assistien a la presentació del llibre “Ermessenda. La dama de Girona”. Es va comptar amb les intervencions de Rosa Lluch, professora d’història medieval de la UB; l’editor d’Andana, Ramon Nadal; així com del propi autor, el mogenc Josep Tort,  que va exposar l’enfocament personal dels personatges i com vinculava fets històrics amb la trama de  la novel·la. L’acte va estar presentat per Mercè Garcia, membre del grup de recerca de la memòria històrica de l’Ateneu.

I diumenge el pati de la capella de Sant Cugat s’omplia per gaudir de l’espectacle “Princeses en patinet” representat per la Berta de Poblet. Es tracta d’un espectacle en to d’humor amb la participació dels assistents. L’artista destacava la bellesa del pati i la idoneïtat d’aquest espai  per representar l’espectacle, ambientat en castells i natura.

La primera de les propostes d’aquests actes previs de Sant Jordi havia de ser un taller d’elaboració de punts de llibre, divendres, però es  va haver de suspendre per falta d’inscripcions.

Document Actions