Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Mogenc edita el conte “La família Panellet i la caixa màgica”, elaborat per alumnes de l’escola Circell

El conte es posarà a la venda el proper divendres 30 d’octubre en una parada que es muntarà davant de l’escola

dimarts 20 octubre 2020

 

El proper divendres 30 d’octubre ja es podrà adquirir el conte “La família Panellet i la caixa màgica”. Editat per l’Ateneu Mogenc, el conte ha estat escrit pels alumnes que el curs passat feien 5è i 6è a l’escola Circell de Moja,  mentre que els alumnes de p3 a 4t es van encarregar de les il·lustracions. El projecte ja estava enllestit perquè pogués posar-se a la venda el conte durant Sant Jordi, però el confinament va obligar a ajornar l’estrena fins aquesta Castanyada.

La tria de la data no és casual. I és que el conte ens explica la història de la família Panellet, sorgida a l’escola Circell com ambientació de Castanyada i que han acabat sent uns capgrossos, amb el seu propi relat. En aquest projecte es va comptar amb la implicació de l’artesana local Elena Urbano  per fer els capgrossos i amb la col·laboració de la modista Isabel Jiménez per als vestits. La directora de l’escola Circell, Isabel San José,  explica que la idea d’editar el conte va sorgir de l’Ateneu Mogenc i des del centre educatiu van aprofitar l’oportunitat per parlar de l’escola amb els personatges que ambienten la Castanyada.(àudio)

Per l’escola aquest projecte compartit amb l’Ateneu Mogenc és un molt bon exemple de la voluntat d’obrir-se i implicar-se amb l’entorn.(àudio)

El divendres 30 d’octubre membres de l’Ateneu Mogenc s’encarregaran de muntar la paradeta, amb la col·laboració de l’alumnat de 6è. A les 16.30 es preveu iniciar la venda, amb les corresponents mesures de seguretat, per acabar l’activitat cap a les 17.15h. Des de l’escola s’agraeix la comprensió de les famílies en el compliment de les mesures de seguretat i en el respecte dels protocols establerts perquè permeten poder oferir, amb precaució, activitats com la que es planifica el dia 30.(àudio)

El conte es posa a la venda al mòdic preu de 4 €. El 75% dels ingressos es dedicaran a l’activitat de cloenda de curs i d’etapa a l’escola dels alumnes de 6è.

Escolta l'entrevista a Isabel San José, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions