Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Mogenc edita el conte “Mògia” per apropar als infants fragments de la història del municipi

Escrit per Josep Tort i il·lustrat per Nil Serramià, el conte es presenta dijous a les 16:30h a la biblioteca de l’escola Circell
Josep Tort, autor del text del conte
Josep Tort, autor del text del conte

divendres 29 març 2019

 

Apropar als infants la història del municipi de manera amena i entretinguda és un dels  propòsits principals que persegueix el conte “Mògia”, editat per l’Ateneu Mogenc. Escrit per Josep Tort i amb il·lustracions de Nil Serramià, el conte presenta fets de la història d’Olèrdola tenint com a fil conductor una història fabulada que parla “sobre la creació del nom del poble de Moja”.

El conte es presenta el proper dijous 4 d’abril, a dos quarts de 5 de la tarda, a la biblioteca de l’escola Circell de Moja. Josep Tort, autor del text, indicava que la iniciativa va sorgir del grup de recerca històrica de l’Ateneu Mogenc, amb l’ànim de difondre la història del municipi  entre els infants i despertar la curiositat sobre el passat d’Olèrdola.(àudio)

Per a elaborar la història, Josep Tort va tenir l’entusiasta  col·laboració dels seus dos fills. Com ells, la història de “Mògia” la protagonitzen dos germans bessons.(àudio)

Conscients que el conte va adreçat preferentment als infants del municipi, l’Ateneu Mogenc ha cedit a preu de cost exemplars dels conte perquè els infants de 6è els posin a la venda, tant en acabar la presentació de dijous com durant la parada de llibres que l’escola munta per Sant Jordi.(àudio)

L’activitat forma part de la programació d’actes de dinamització del Servei de Biblioteca Oberta i per participar-hi cal inscripció prèvia a la mateixa escola.

Escolta l'entrevista a Josep Tort, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions