L’Ateneu Mogenc manté la seva aposta per la gastronomia i organitza un taller per a cuinar arrossos
divendres 05 octubre 2018
Amb només dos anys d’existència, l’Ateneu Mogenc “fem poble” és ja una referència consolidada d’èxit en l’organització d’activitats lúdiques al poble de Moja. Una de les fórmules que ha aplicat per assolir-ho és la de combinar propostes de difusió de la salut amb la gastronomia. Sense deixar aquesta línia d’actuació, l’entitat ha començat aquest mes d’octubre un taller de coaching corporal, que ja està en marxa cada dimecres a la tarda al Centre Cívic La Xarxa sota el guiatge de la naturòpata Roser Farré . I en l’àmbit de la cuina, pel proper dissabte 27 d’octubre programa un taller dedicat als arrossos. Es farà a les 6 de la tarda, també al Centre Cívic La Xarxa, i s’ofereix a petició de molts socis, després de la gran resposta que aquesta activitat va tenir quan es va fer el mes de juny.
És un taller pràctic on es cuinaran tres tipus d'arròs diferents: un arròs caldós, un de negre i un risotto. Les inscripcions són limitades i ja es poden fer a través del correu electrònic ateneumogenc@gmail.com.. El donatiu per participar-hi és de 10 € pels socis de l’Ateneu i de 12 pels no socis.
04:08 del 19 de abril de 2024