Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Mogenc manté una gran vitalitat malgrat les dificultats d’organitzar actes culturals presencials

Durant l’assemblea anual de l’entitat celebrada divendres es va començar a repartir entre els socis el llibre “Moja a través de la càmera: imatges d'abans i d'ara"
L'assemblea se celebrava a la plaça Tedèum
L'assemblea se celebrava a la plaça Tedèum

dimarts 04 agost 2020

 

Fer activitats més reduïdes que podrien incloure propostes telemàtiques. Aquesta és una de les línies d’actuació que per als propers mesos, davant la incertesa generada per la COVID’19, es podrien explorar des de l’Ateneu Mogenc “Fem Poble”. Així ho ha assenyalat la presidenta de l’entitat, Elsa Vila, a l’hora de resumir alguns dels continguts tractats divendres al vespre durant l’assemblea anual de l’entitat, celebrada presencialment a la plaça Tedèum amb l’assistència d’una trentena de socis.

Elsa Vila recorda que la crisi sanitària va provocar que s’adaptessin les activitats programades per l’Ateneu i que no es planifiquessin fer fins l’últim trimestre de l’any. És en aquest context que s’ha determinat suspendre activitats molt concorregudes, com el Moja Tast, i que es passessin a avaluar l’organització d’activitats de format més reduït, com xerrades o propostes telemàtiques.(àudio)

Tenint en compte que no poden oferir tantes activitats com en exercicis anteriors, la Junta  va decidir obsequiar a tots els  socis/es amb un exemplar del llibre "Moja a través de la càmera: imatges d'abans i d'ara", editat per l'Ateneu Mogenc i del qual es farà pròximament la presentació. Elsa Vila explica que el llibre ha rebut una molt bona acceptació.(àudio)

Per la tardor es preveu també programar la presentació d’un altre llibre que edita l’Ateneu, en aquest cas amb la participació d’alumnes de l’escola Circell i que es preparava per donar a conèixer per Sant Jordi.

Moltes de les activitats previstes pel 2020 es posposen pel 2021, si les condicions permeten realitzar-les. Des de l’Ateneu estan molt satisfets per la resposta que reben sempre els actes que promouen.(àudio)

L’assemblea va ratificar la Junta de l’Ateneu. Com a novetat hi ha la incorporació de Sara Pena i la baixa de Joan Rivas.

Escolta l’entrevista a Elsa Vila, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions