Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Mogenc organitza per aquest dissabte un tast de cafès amb Enric Garcia, de l’empresa molantenca Quality Blends

Serà a partir de les 9h, al Centre Cívic La Xarxa, i es podran tastar una desena de cafès

dimecres 28 juny 2023

 Qui desitgi ampliar coneixements sobre el món del cafè, aquest dissabte té una excel·lent oportunitat per aprofundir en aquesta temàtica gràcies a un taller de tast de cafès que organitza l’Ateneu Mogenc. Enric Garcia, responsable de l’empresa Quality Blends, conduirà des de les 9 del matí al Centre Cívic La Xarxa una completa sessió que permetrà conèixer com es conrea el cafè, el seu procés d’elaboració, els aromes i sabors bàsics, així com un tast comparatiu. El mateix Enric Garcia, en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, ja anunciava que en la sessió es podran aprendre a diferenciar entre les dues grans varietats: l’aràbica i la robusta.(àudio)

Durant la dinàmica sessió d’aquest dissabte es tastaran una desena de cafès “filtrats”. Garcia especificava que aquests cafès no són tan “intensos ni concentrats” com els cafès exprés. (àudio)

La posada en marxa de l’empresa Quality Blends a Sant Pere Molanta , fa onze anys, va suposar canalitzar la passió que sent Enric Garcia pel cafè. Igual que hi ha el “vi de garatge”, es pot entendre que amb les varietats de qualitat seleccionades directament en origen per Garcia, es fa “cafè de garatge”. (àudio)

Garcia indicava que estem en un bon moment del cafè especialitzat i considerava que tendències ja presents al món, on és evident una major presència del cafè de qualitat arreu de la vida social, arribaran també aquí.

Les places per participar en el taller de cafès son limitades. Cal inscripció prèvia a ateneumogenc@gmail.com. Aquesta és una activitat amb donatiu d’inscripció: 5€ pels socis de l’Ateneu i 10€ pels no associats a l’entitat. Inclou esmorzar, refrigeris i tot el material.

Escolta l'entrevista a Enric Garcia, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Arxius Adjunts

Document Actions