Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Mogenc organitza per aquest diumenge una sessió de contes infantils en anglès

L’activitat és gratuïta i inclou dues sessions: a les 11:30, fins a 5 anys; i a les 12 per a infants de 6 a 12 anys

dimecres 10 maig 2017

Una dels propòsits que s’ha fixat l’Ateneu Mogenc “Fem poble” és el d’organitzar propostes lúdiques per a infants i joves. Aquesta voluntat es va concretant i una primera mostra d’això la tenim amb una sessió de contes infantils que l’entitat organitza per aquest diumenge, 14 de maig, al Centre Cívic La Xarxa. Tal i com destaca la presidenta de l’Ateneu Mogenc, Elsa Vila, aquesta sessió de contes infantils té la particularitat de ser en anglès.(àudio)

La primera sessió s’ha fixat a dos quarts de 12 del matí i està adreçada a infants de fins a 5 anys. Acte seguit, a les 12:00, la sessió es destina a nens i nenes de 6 a 12 anys d’edat. L’activitat és gratuïta, no cal inscripció prèvia, i compta amb la col·laboració d’Olèrdola Idiomes.(àudio)

L’Ateneu Mogenc també ha avançat que preparen l’organització al poble de la revetlla de Sant Joan. Per normativa, no hi podrà haver foguera però no hi faltaran les ganes de festa.(àudio)

L’Ateneu també està acabant de tancar els detalls d’un acte que preveuen fer durant el mes de juny vinculat amb la recuperació de la memòria històrica del municipi.

Escolta l'entrevista a Elsa Vila, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions