Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Mogenc organitza per diumenge la representació de la comèdia “Bojos pel bisturí”

L’obra la interpreta el Grup TAM dels Monjos i es podrà veure al Local Nou, a les 18:30 h

dimecres 13 setembre 2017

El Local Nou de Moja és un equipament polivalent per a usos culturals i lúdics. El poble li treu partit però són forces les entitats que consideren que el seu rendiment podria ser molt més elevat. Amb aquest ànim d’aprofitar  tan com es pugui el Local Nou i oferir activitats atractives al poble, l’Ateneu Mogenc “Fem Poble” organitza per aquest diumenge 17 de setembre la representació d’una obra de teatre. Serà a partir de les 18:30 i anirà a càrrec del grup TAM (Teatre Amateur Monjos), que portarà a escena la comèdia “Bojos pel bisturí”. David Sellés, membre de la Junta Directiva de l’Ateneu Mogenc, exposava que aquesta representació s’inclou dins de la programació d’activitats que l’entitat prepara per a oferir al poble en els propers mesos.(àudio)

L’autor de “Bojos pel bisturí” és Ray Cooney, considerat un dels més grans dramaturgs anglesos.  Tal i com es recull en la sinopsi promocional de la representació, l’obra “és una comèdia que gira al voltant del Doctor David Mascort, un metge que es prepara per viure una jornada memorable: per fi serà l’encarregat de donar la conferència inaugural del congrés de neurologia que organitza el seu centre de treball, l’hospital Nostra Senyora del Miracle.  La sala de metges es comença a omplir de gent. La situació porta a un sense fi de situacions extravagants i còmiques que faran que ell i el seu millor amic, el doctor Miquel Bonet, es vegin atrapats en una xarxa d’enganys, disfresses, actuacions, sobresalts i nervis. Tot pot passar en aquest moment abans de la conferència.  Us convidem a riure veient com se’n surten aquests bojos del bisturí”.

El grup TAM-Teatre Amateur Margaridoia , el formen en aquest muntatge Raimon Sendra, a la direcció i decoració; la realitzadora és Nàdia Maldonado; les ajudants d’escena: Rosa Fàbregas, Montse Vendrell,  Carme Parisi, Laura Porta; el maquillatge va a cura de Sílvia Ortiz i la perruqueria és de Puri Ortiz

El repartiment  l’integren Josep Porta, Marc Gatell, Conchi Dorado, Sito Ortiz, Rebeca Prats,  Joana Acosta, Lydia Fabregat, José Truebas, Sabina Feixas, Toni Obrador, Joan Fabregas, Neus Romanos i Mireia Massanell.

Amb propostes com la de diumenge, l’Ateneu vol dinamitzar l’activitat cultural al poble i aprofitar que es compta amb un equipament de grans prestacions com el Local Nou.(àudio)

Per poder presenciar l’obra, caldrà aportar un donatiu de 2 €, en cas de ser soci de l’Ateneu. Pel públic en general, el donatiu fixat és de 5€. David Sellés indicava que aquesta diferenciació és una forma d’oferir avantatges als associats de l’Ateneu i d’incentivar més incorporacions.(àudio)

L’Ateneu està preparant una activitat per oferir durant la Festa del Most, el proper mes d’octubre. També contemplen seguir organitzant més esdeveniments al Local Nou, com concerts musicals  o noves obres de teatre.

Escolta l'entrevista a David Sellés, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions