Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Mogenc organitza tallers d’iniciació al lettering, l’art de dibuixar lletres a mà de forma creativa

El divendres 9 de juliol s’ha programat el taller per adults i dissabte 10 de juliol per a inscrits de 8 a 13 anys

dimecres 30 juny 2021

L’Ateneu Mogenc “Fem poble”  programa per la setmana que ve uns tallers d'iniciació al lettering, la tècnica de dibuixar lletres a mà de forma creativa. El taller s’oferirà en dues versions, una per adults i una infantil.

 Els tallers estaran impartits per Eva Torbellino (@evitatwist a les xarxes socials) i tindran una durada de 3 h. Es realitzaran a l'espai del Bar del Local Nou de Moja. El divendres 9 de juliol a les 17.30 h es realitzarà el taller per adults (majors de 13 anys). Mentre que l’endemà dissabte 10 de juliol, amb inici a les 10.00 h, es realitzarà el taller infantil per a inscrits d’edats compreses entre els  8 i els 13 anys.

Les places són molt limitades, per poder tenir una atenció molt personalitzada. Cal inscripció prèvia al correu electrònic ateneumogenc@gmail.com . S’haurà de satisfer un donatiu de 20 € (25 € per no socis de l'entitat) que inclou tot el material, que després us podreu emportar a casa.

El taller s’impartirà amb totes les mesures protectores per la situació de pandèmia (mascareta obligatòria, places limitades, distància de seguretat, ventilació continua, registre d'assistència, gel hidroalcohòlic).

 

Document Actions