Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Mogenc organitza tot un cap de setmana ple d’actes previs a Sant Jordi

Amb un taller de punt de llibre, Esplai Mensual, presentació de llibre i espectacle familiar
Esther Nogué, membre de la Junta de l'Ateneu Mogenc
Esther Nogué, membre de la Junta de l'Ateneu Mogenc

dimecres 17 abril 2024

Les entitats són el motor de molts municipis del territori i Olèrdola, n’és un dels casos. Una de les entitats més dinàmiques del municipi és l’Ateneu Mogenc, fundada l’any 2016 amb l’objectiu de dinamitzar Moja i Olèrdola.

Esther Nogué, secretària i membre de la junta de l’Ateneu Mogenc, en una entrevista a Canal 20 fa un repàs dels actes previs a Sant Jordi que han organitzat.

La primera proposta és un taller molt creatiu per fer un punt de llibre, el divendres 19 d’abril a les 5 a la Sala de Joves de La Xarxa. (àudio)

La següent activitat coincideix amb una de les activitats que sempre funciona i té bona acollida: l’esplai mensual, que tindrà lloc el dissabte 20 d’abril a les 5 a la sala de joves de la Xarxa. (àudio)

I per a concloure el cap de setmana, el diumenge 21 d’abril explica com tradicionalment en els últims anys, han apostat per un espectacle de caire familiar, que serà a 2/4 de 12.(àudio)

Nogué convida al veïnatge a guarnir les finestres, balcons i façanes, una iniciativa que fa poble. (àudio)

Com comenta Esther Nogué, un dels sentits de l’entitat és fer poble i explica com precisament el bon feedback que reben és el motor que els fa continuar endavant. (àudio)

Tots aquests actes, organitzats per l’Ateneu Mogenc en col·laboració amb l’Ajuntament d’Olèrdola, tindran lloc de 19 al 21 d’abril al municipi. 

Document Actions