Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Mogenc prepara la festa del seu 3r aniversari

Els tiquets pel dinar del diumenge 28 es poden comprar els dies 15,16,17 i 24 d'abril

diumenge 14 abril 2019

Qui desitgi participar en el dinar del 3r aniversari de l’Ateneu Mogenc “Fem Poble”, programat pel proper diumenge 28 d’abril, pot adquirir els tiquets al Local Nou de Moja, en horari de 9 del matí a una del migdia, de dilluns 15  a dimecres 17 d'abril. També  hi haurà la possibilitat de fer la reserva el dimecres 24 d’abril, de 7 a 8 del vespre, al Centre Cívic La Xarxa. El tiquet té un preu de 10 euros pels adults i de 8 € pels infants, i inclou paella, postres, pa i beguda.

Les activitats del 3r aniversari de l’Ateneu començaran a les 11 del matí de diumenge 28 d’abril amb visites guiades a la Capella de Sant Cugat de Moja. A la zona dels Pins hi haurà concert vermut a càrrec dels alumnes del curs de gralla de l’Ateneu i acte seguit se servirà el dinar d’aniversari. La celebració acabarà a la tarda amb jocs tradicionals per a tothom.

Per més informació o reserva de places per les visites guiades a la capella, les persones interessades poden dirigir-se al correu electrònic ateneumogenc@gmail.com.

Galeria d'Imatges

AteneuinscripcionsOK.jpg

Document Actions