Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Mogenc programa aquest dissabte un espectacle presencial d’improvisació amb el grup Impro Acatomba

L’espectacle d’aquest referent català del gènere es podrà seguir dissabte, a les 19.00h, al pati de la capella de Sant Cugat

dimarts 22 setembre 2020

Torna el teatre amb espectadors  a Olèrdola. I ho fa amb una proposta de contrastada qualitat professional i ben carregada d’humor. I és que gràcies a l'Ateneu Mogenc, aquest dissabte es programa un espectacle presencial d'improvisació teatral amb el grup Impro Acatomba. Serà  a les 7 de la tarda de dissabte, al pati de la capella romànica de Sant Cugat de Moja. L’aforament està limitat a 40 persones però,  en funció de les inscripcions prèvies, es podria programar una segona representació . Els ImproAcatomba improvisen a partir de frases que en entrar a l’espectacle escriuen els espectadors. Per Jaume Navarro, director de la companyia,  els espectacles teatrals han de ser presencials i una proposta com la que ofereixen és gairebé impossible realitzar-la de manera telemàtica.(àudio)

Els ImproAcatomba van actuar a finals del mes de juny de l’any passat al Local Nou de Moja, també sota l’organització de l’Ateneu Mogenc. Llavors ja van deixar un molt regust de boca, enmig d’una ambientació de cafè-teatre que, sense saber-ho, ja permetia complir amb les mesures de distanciament que ara s’exigeixen.(àudio)

 Des de fa 20 anys els Impro Acatomba han passat per Fira Tàrrega, pel Teatre Victòria, han girat per centenars de pobles i han dut la seva improvisació fins al Japó. També són guanyadors de certàmens del gènere a Puerto Rico o a Itàlia i han format part de programes de la productora audiovisual El Terrat . La clau de l’èxit d'aquesta companyia és la complicitat entre els actors i la seva  especialització en el gènere de la improvisació.(àudio)

Les inscripcions es poden fer a l’adreça de correu electrònic ateneumogenc@gmail.com. Les entrades tenen  un preu de 3€ pels socis i 5 pels no socis. En les inscripcions tenen prioritat els associats a l’entitat.

Seguint les mesures de seguretat, des de l’Ateneu es garanteix que l'accés i la sortida es faran esglaonadament per evitar aglomeracions. En disposar d'una única porta d'accés, s'evitarà la circulació en doble sentit. L’organització disposarà de gel hidroalcohòlic a l'entrada i és obligatori l’ús de mascareta. Les cadires es distribuiran  per grups de convivència i es mantindrà la distància de seguretat. L’Ateneu també prendrà la temperatura i farà llistat dels assistents.

Escolta l'entrevista a Jaume Navarro, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions