Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu Mogenc tanca un exitós curs d'activitats i ja prepara el darrer trimestre de l’any

Les xerrades de salut i tallers de cuina van ser un èxit i pel mes d’octubre preparen la 2a edició del “Moja Tast”

dijous 28 juny 2018

La celebració de la Revetlla de Sant Joan ha arrodonit un curs ple d’èxits de convocatòria per part de l’Ateneu Mogenc “Fem Poble”. Ha estat el segon curs d’activitat de l’entitat i llevat d’algun cas puntual, totes les convocatòries promogudes per l’Ateneu han comptat amb la resposta dels veïns i l’assistència ha estat nombrosa, sovint per sobre de les expectatives. Aquest hauria estat el cas del cicle de xerrades sobre salut i dels tallers de cuina que s’han fet al Centre Cívic La Xarxa, des del 5 de maig al 9 de juny. Elsa Vila, presidenta de l’Ateneu Mogenc, recordava la gran afluència de públic en les xerrades ofertes per Lluïsa Santacana i Roser Farré i que en els tallers de sushi i arrossos es van cobrir totes les places disponibles.(àudio)

A l’hora d’explicar la bona resposta obtinguda amb activitats com aquestes, des de l’Ateneu es considera que els veïns valoren que les activitats es facin al poble.(àudio)

Aquest curs ha estat marcat per altres iniciatives ben rebudes, com la publicació del llibre dedicat a Josep Raventós Valldosera, o bé els casals adreçats als infants fets durant el Nadal i, com a novetat, per Setmana Santa. Pel proper trimestre tenen previst seguir mantenint aquesta intensitat de propostes, incloent la segona edició del “Moja Tast”, probablement el mes d’octubre.(àudio)

Abans de finalitzar l’any també preveuen organitzar tallers de cuina i, atenent a peticions rebudes, no descarten programar una nova conferència relacionada amb la salut i la nutrició. Qui desitgi ser soci de l’Ateneu Mogenc, pot trobar formularis d’inscripció a Fleca Rius o bé demanar-lo a l’adreça de correu electrònic ateneumogenc@gmail.com.

Escolta l’entrevista a Elsa Vila, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions