Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’atleta local Jordi Gómez ha guanyat la 16à cursa de muntanya “Castell d’Olèrdola”

La cursa va registrar un considerable retrocés de participació i va comptar amb 118 atletes inscrits
Jordi Gómez, en el moment de creuar la línea d'arribada
Jordi Gómez, en el moment de creuar la línea d'arribada

dilluns 11 maig 2015

 

Jordi Gómez, altleta de l’Esportiu Penedès i veí de Sant Pere Molanta, ha guanyat aquest diumenge la 16a cursa de muntanya “Castell d’Olèrdola”. Gómez va ser el més ràpid dels 118 atletes inscrits, completant el recorregut de 15 quilòmetres amb un temps d’una hora, 7 minuts i 15 segons. El segon classificat va ser Edgard de Seia, amb 1 hora, 7 minuts i 37 segons, mentre que tercer arribava Oriol Plans, ja amb un temps d’una hora, 9 minuts i 1 segon. Gómez explicava que va incrementar el ritme a partir de la pujada al castell, després de comprovar les possibilitats que tenia de guanyar la cursa.(àudio)CursaMuntanyaSortida.JPG

En l’apartat femení es va imposar Gisela Carrión, del Runners Vilanova, amb un temps d’una hora, 21 minuts i 33 segons. Van completar el podi Gemma Raventós, amb un temps d’una hora, 28 minuts i 22 segons;  i Gemma Carrasco, amb 1 hora 34 minuts i 31 segons. La mateixa Gisela Carrión, de 21 anys i amb poca experiència en curses de muntanya, explicava que havia estat un triomf inesperat.(àudio)

L’organització estava satisfeta pel funcionament de la prova però no amagaven que les inscripcions havien estat molt per sota de les previsions. Manel Suero, de la junta del club BTT “El Bressol”, apuntava que la baixada d’inscrits és una tendència present  en altres curses de muntanya i anunciava que valorarien si es continuaria fent la prova amb l’actual format.(àudio)

En nom de l’Ajuntament d’Olèrdola, la regidora de cultura Arantxa Torres agria l’esforç del club BTT i dels col.laboradors en fer possible la prova i explicitava de nou el compromís de l’Ajuntament amb les iniciatives de les entitats.(àudio)

Els atletes participants coincidien en valorar que es tractava d’un circuit molt tècnic, amb trams de gran dificultat, especialment a la zona de la pujada al castell. També valoraven de manera molt positiva ers diferents serveis que conté la prova.

Escolta les entrevistes amb protagonistes de la cursa, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquíCursaMuntanyaguanyadora.JPG

 

 

Document Actions