Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Audiència pública permet conèixer projectes de futur i la proposta de pressupost pel 2018

La primera experiència a Olèrdola d’aquest mecanisme de participació tenia lloc aquest divendres a Sant Miquel

dissabte 21 octubre 2017

Aquest divendres al vespre tenia lloc al local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola la primera sessió d’audiència publica convocada per l’alcalde d’Olèrdola. Les temàtiques tractades van ser subvencions; inversions i serveis; i pressupostos.

Entre les novetats que es van donar a conèixer destaca l’explicació de la proposta de pressupost municipal que ha elaborat el govern per a l’any 2018. Una de les partides que s’incorporen suposarà la implantació a Olèrdola d’una primera experiència en pressupostos participatius. Així,  es preveuen destinar 80.000 euros per a fer la inversió que decideixin els veïns després d’un procés de participació.Audincia2ok.JPG

Altres novetats exposades es referien a la voluntat del govern municipal d’introduir algun canvi en les subvencions per a festes majors, per així fer més fàcil la gestió a les entitats. Per a fer-ho possible, s'estudia que l’Ajuntament assumeixi els actes de manera “coparticipada”.

També es van detallar projectes d’inversions en marxa i les actuacions que es preveuen impulsar. Entre els projectes de futur, pel seu volum, destaca l’arranjament del nucli antic de Moja en compliment del pla d’accessibilitat aprovat.

Aquestes i altres qüestions seran ampliades en propers serveis informatius dels mitjans d'informació municipals d'Olèrdola.

Podeu escoltar íntegre l’audiència pública, clicant aquí

Document Actions