Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alt ritme d’inscripcions fa preveure que la Marxa BTT de Moja superarà els 400 participants

La Marxa comença diumenge a les 9 del matí des de l’escola Circell i té 33 quilòmetres de recorregut

divendres 20 març 2015

La possibilitat anunciada de pluges per aquest cap de setmana no ha estat impediment per a que el ritme d’inscripcions a la Marxa BTT de Moja estigui sent  molt elevat. Fins a 350 inscripcions es portaven confirmades aquest dijous a la nit, una xifra que fa preveure que molt probablement aquest diumenge acabin participants més de 400 persones en la XIII Marxa BTT. Manel Suero, de la Junta del Club BTT, destacava que les inscripcions tenen aquest elevat ritme malgrat les previsions meteorològiques no siguin molt favorables.(àudio)

A l’hora d’explicar aquest esclatant èxit de convocatòria, el Club BTT El Bressol interpreta que la il.lusió i les ganes de fer bés les coses s’acaben notant i són molt ben valorades pels participants.(àudio)

La prova té un recorregut establert de 33 quilòmetres amb un desnivell de 700 metres. La principal novetat enguany és que no hi hauran tantes trialeres i els passos per trams de muntanya seran més amples.(àudio)

Les inscripcions tenen un preu de 12 euros pels federats i de 14 pels no federats. En cas de formalitzar la inscripció el mateix dia, el pagament s’haurà de fer en efectiu i serà tres euros més car. Les inscripcions anticipades es poden fer per Internet, a l’adreça del club BTT El Bressol, o bé presencialment aquest dissabte a la tarda a l’escola Circell, quan també es podran recollir els dorsals si així es desitja.

Tots els detalls que intervenen a la prova estan ben cuidats. No només el recorregut o l’acurat sistema de control. En arribar,  tot els participants obtindran samarreta tècnica i ampolla de cava, així com entrepà de botifarra i beguda. També es disposarà de servei de dutxes. Per a fer possible que tot rutlli, el club torna a disposar d’una àmplia xarxa de col·laboradors que faran possible tots els aspectes de la marxa, des de la senyalització i el control de pas, fins a l’atenció als participants o el lliurament de regals.

Escolta l'entrevista a Manel Suero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions