Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’elevat ritme d’inscripcions fa preveure més de 400 participants en la XI Marxa BTT de Moja

La Marxa s'ha programat aquest diumenge, amb inici a les 9 del matí des de davant de l’escola Circell

dijous 21 març 2013

 

Tot apunta que la XI Marxa BTT de Moja, programada per aquest diumenge al matí, serà un gran èxit de participació. Aquest dimecres a la nit ja es portaven confirmades 340 inscripcions. Entre les que es poden fer fins aquest divendres, les que encara es podran formalitzar dissabte de 4 a 6 de la tarda a l’escola Circell,  i les que s’acaben fent el mateix dia de la prova, s’espera que la xifra final de participants podria estar propera als 500 corredors. Manel Suero, membre de la Junta del Club BTT “El Bressol”, organitzadors de la prova, explicava que assolir aquestes xifres suposa tot un èxit.(àudio)

Una de les novetats de la prova serà el control de sortida i d’arribada dels participants a través de xip. El club viu amb els lògics nervis l’aplicació d’aquesta novetat.(àudio)

Des del club han confirmat que la d’aquest 2013 serà la darrera marxa BTT que es faci, degut a les dificultats per obtenir els permisos per travessar els parcs naturals d’Olèrdola i del Foix.(àudio)

La prova tindrà un recorregut de 30 quilòmetres pels parcs comarcals d’Olèrdola i del Foix, amb un desnivell acumulat de 800 metres. La sortida s’ha programat a les 9 del matí, des de davant de l’escola Circell. Hi haurà copes pels 10 primers classificats de cada categoria i la prova puntua per la Challenge Penedès-Garraf. L’any que ve el club es planteja fer una duatló, combinant cursa a peu i en bicicleta, la qual cosa no exclourà que se segueixi fent la cursa de muntanya al castell d’Olèrdola, que seguiran organitzant.

Escolta l'entrevista a Manel Suero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions