Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’empalmada de Sant Pere Molanta torna a apostar per la música en viu de La Banda del Drac

L’acte, programat la nit del dissabte a diumenge, també comptarà amb el dj Patata

dijous 13 agost 2015

L’empalmada de Sant Pere Molanta recupera el seu format clàssic. Després de dos anys  amb el protagonisme exclusiu de diferents dj’s, enguany el Grup de Joves torna a apostar per incloure música en directe per a la nit de dissabte a diumenge. Per a fer-ho, es torna a apostar per La Banda del Drac. La formació oferirà primer a Sant Pere Molanta un ball de tarda, dissabte a dos quarts de 8 del vespre. I després, a partir de dos quarts d’una de la nit, farà moure als assistents de l’empalmada amb l’energia que els caracteritza.

El president del Grup de Joves, Guillem Albà, recordava que l’empalmada és l’acte més multitudinari dels que se celebren per la Festa Major. Aquest any van decidir tornar a oferir música en directe i per això van pensar en una banda amb la solvència de La Banda del Drac.(àudio)

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta compta amb una llarga experiència en l’organització d’aquest acte. L’entitat també té en compte que en els preparatius i en la realització de l’activitat es compti amb els membres més joves del grup, per així garantir el relleu generacional en l’entitat.(àudio)

En acabar La Banda del Drac, la gresca continuarà amb el dj Patata. A les 7, qui segueixi les matines podrà degustar una botifarrada a Can Torres.(àudio)

La música en directe a la Festa Major de Sant Pere Molanta no acaba el dissabte o amb l’empalmada. Divendres l’orquestra Gerunda oferirà ball de tarda i concert i ball de nit a la pista

 

 

Document Actions