Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’empalmada es consolida com l’acte més massiu de la Festa Major de Sant Pere Molanta

“Los Pachucos” van connectar amb les seves versions i el dj Rivas va completar una llarga nit de gresca sense incidències remarcables
"Los Pachucos" en plena actuació a Sant Pere
"Los Pachucos" en plena actuació a Sant Pere

dimarts 21 agost 2012

A Sant Pere Molanta s’hi fa una de les empalmades més reconegudes de les incloses en les festes majors de l’Alt Penedès. L’acte s’ha consolidat els darrers anys com la proposta que compta amb més participació de les que es fan durant la Festa Major del poble. I aquest any ha estat de nou així. L’entitat organitzadora, el Grup de Joves, no ha dubtat en qualificar com a “tot un èxit” l’edició d’enguany.

El grup “Los Pachucos” va connectar, administrant amb criteri i solvència les seves versions. Per acabar, el dj Jordi Rivas va servir ritme fins a la matinada. David Térmens, president del Grup de Joves de Sant Pere Molanta, ens valorava aquesta àmplia participació i destacava també de l’acte l’absència d’incidents remarcables.(àudio)

Fer una empalmada de trajectòria sòlida no ha fet, però, que el Grup de Joves es dormís en els preparatius. Per a que la pista poliesportiva presentés l’aspecte de dissabte a la nit ha calgut molt esforç organitzatiu i de difusió. En les rotondes de bona part de la comarca i en les cartelleres, els cridaners rètols de color groc fluorescent que anunciaven l’acte eren prou visibles. També s’ha comptat amb les xarxes socials i amb el boca orella. Tot, amb l’ànim de que tot estigués a punt per a l’acte que més centra els esforços del Grup de Joves durant l’any. David Térmens ho recordava i afegia que durant la Festa Major també han organitzat els tornejos de dards i de tennis taula. (àudio)

En el torneig de dards del divendres s’hi van inscriure una quiinzena de participants, mentre que en el de tennis taula de dissabte la xifra es va aproximar a la trentena.

El grup de Joves també ha assumit l’organització de l’espectacle infantil que es vivia a la pista aquest diumenge a la tarda, a càrrec de la Companyia Tres per Res. Térmens ens recorda que, un cop es faci balanç i es tanqui tot allò referent a la Festa Major d’aquest 2012, el Grup se centrarà en els preparatius de la segona cursa solidària d’orientació, que es preveu realitzar durant la tardor.(àudio)

Després de l’espectacle infantil, el Grup de Joves va servir la xocolatada que va donar pas a l’encesa de la traca que marcava el final de la Festa Major de Sant Pere Molanta 2012

 

 

Document Actions