Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 4 de setembre s’iniciaran les obres del camí de vianants Moja-Vilafranca

Alguns treballs previs ja s’han fet i la setmana que ve es procedirà a posar la senyalització d’obres
Els cartells que anuncien les obres ja s'han instal·lat
Els cartells que anuncien les obres ja s'han instal·lat

dijous 24 agost 2017

El proper dilluns 4 de setembre està previst que s’iniciïn els treballs de l’obra de  construcció del camí de vianants a la carretera BV-2119, entre Moja i Vilafranca. Joan Soriano, cap d’obres de l’empresa adjudicatària dels treballs, MIJ Gruas, ha confirmat que la setmana que ve es col·locarà la corresponent senyalització d’obres a la via per procedir a començar els treballs el dilluns de la setmana següent, 4 de setembre.

El pressupost de licitació de l’obra és de 505.401,17€ i el termini d’execució, de 5 mesos.

La carretera BV-2119 és molt utilitzada per a la comunicació entre ambdues poblacions. La secció de la carretera varia en tot el recorregut, sent l’ample de la calçada superior al previst per la normativa, fet que ha permès generar espai suficient al llarg del traçat per donar cabuda al camí de vianants.

La proximitat dels dos municipis genera una circulació de vianants important en ambdós sentits. El fet de no existir fins ara un camí específic per a vianants, aquests s'han vist obligats a caminar per dins la calçada en la majoria de trams de la carretera, fet que ha generat situacions de perillositat tant per aquests com pels vehicles que circulen per la calçada.

Les obres comportaran una millora en la seguretat dels vianants, però també una reordenació dels accessos, amb la creació de guals a la zona industrial de la carretera, així com la urbanització de l’entorn i l’adequació del drenatge existent.

Document Actions