Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’empresa concessionària de la línea de bus Moja-Vilafranca proposa introduir un nou trajecte

L’Ajuntament reconeix el canvi però presentarà al·legacions demanant el retorn als horaris anteriors
Imatge d'arxiu del bus a Moja
Imatge d'arxiu del bus a Moja

divendres 10 juny 2016

Els horaris vigents del servei de bus de la línea de Moja a Vilafranca no satisfan als usuaris, segons les queixes recollides per l’Ajuntament d’Olèrdola. El mateix alcalde, Lucas Ramírez, es va entrevistar amb el cap del Servei Territorial de Transports de la Generalitat, Jordi Follia, traslladant la demanada d’uns horaris que fossin “coherents “ i permetessin als veïns de Moja utilitzar aquest servei de transport i tenir temps suficient per a fer gestions a Vilafranca o comprar. Ara l’empresa ha reaccionat introduint un nou trajecte, a les 14:25, tal i com ha confirmat el mateix alcalde, Lucas Ramírez.(àudio)

Recordem que amb els nous horaris es perdia un dels quatre trajectes de Moja a Vilafranca que hi havia establerts de dilluns a divendres. Ara estan en funcionament  tres trajectes d’anada: a les 9:05, a les 11:20 i a les 18:05. Cinc minuts abans es fixa l’horari de sortida de Vilafranca a Moja.  El trajecte que es treia és el que abans hi havia a les 3 de la tarda. També s’ha modificat el segon trajecte de la jornada, que abans era a la una del migdia i després ha passat a ser a les 11:20. Lucas Ramírez reconeix el canvi introduït per l’empresa però el valora com a “insuficient” perquè no s’adapta “ a la vida quotidiana de les persones”.(àudio)

L’Ajuntament ha presentat al·legacions a la proposta de nou horari, agraint que s’hagi afegit un nou trajecte però reclamant el retorn als horaris anteriors o bé  distribuir els trajectes de manera que hi pugui haver temps suficient perquè els veïns realitzin les seves gestions a Vilafranca.(àudio)

Després de l’estudi i la resposta a les al·legacions, l’ajuntament confia que es pugui confirmar la millora dels horaris en un mes.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions