Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’empresa Germinova, del polígon de Sant Pere Molanta, reparteix a domicili més de 400 roses vermelles durant aquest Sant Jordi

Els problemes d’abastiment han provocat la reducció de la seva oferta però noten molta comprensió entre els clients

dijous 23 abril 2020

 

Durant aquest Sant Jordi no hi ha roses als carrers però no tot són roses virtuals. L’empresa Germinova, del polígon de Sant Pere Molanta, està repartint  a domicili més de 400 roses vermelles.  Teresa Alsina, de Germinova, explica que van tenir la iniciativa d’oferir el repartiment de roses a domicili per aquest Sant Jordi inspirats en experiències recents viscudes durant aquests dies de confinament, com el repartiment de mones de Pasqua a les cases. La resposta ha estat molt positiva i dimarts ja van haver de tancar la recepció de comandes perquè no tenien prou capacitat per assumir més encàrrecs.(àudio)

Amb  els seus propis recursos, l’empresa assumeix el repartiment. El lliurament està sent  gratuït a Vilafranca, Sant Cugat Sesgarrigues i Sant Pere Molanta. La comanda té un petit recàrrec per transport si els desplaçaments són a Pacs, La Granada, Sant Fe del Penedès, Els Monjos, Sant Martí Sarroca, Avinyonet, Les Gunyoles, Moja, Sant Miquel d'Olèrdola, Les Cabanyes, Vilobí o Sant Sadurní d'Anoia. El respecte a les mesures d’autoprotecció fa que les tasques de subministrament de roses s’alenteixin i això també ha estat un factor que ha condicionat el nombre d’encàrrecs que podia assumir Germinova.

Teresa Alsina assenyala que els problemes d’abastiment han reduït l’oferta a la clàssica rosa vermella. El confinament ha fet que els clients siguin menys exigents i assumeixin amb comprensió aquestes limitacions de producte . (àudio)

Entre les més 400 roses que reparteixen, un dels encàrrecs més especials que atendran durant aquest Sant Jordi és el de portar a una noia una rosa vermella, acompanyada amb  la petició de que sigui padrina d’un nen nascut durant el confinament.(àudio)

Durant el confinament el sector de la flor ha registrat un gran increment de vendes on line. Igual que ha passat en activitats com la cuina, les manualitats o l’esport on line, aquests dies de confinament detecten un augment de dedicació i més demanda de productes entre les persones que volen aprofitar aquests dies per tenir una millor cura de les seves plantes.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions