Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’empresa La Granja, amb seu al Clot de Moja, participa a la fira BIOFACH d'Alemanya

És una de les 24 empreses catalanes presents al certamen, el més important d'Europa sobre producció ecològica

dimarts 11 febrer 2014

L’empresa La Granja, situada al polígon del Clot de Moja, és una de les 24 companyies catalanes que des d’aquest dimecres i fins dissabte participaran a la fira BIOFACH d’Alemanya, el certamen més important d’Europa dedicat a la producció ecològica. La participació de la presència catalana en aquesta fira ha estat organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), a través de l'empresa pública Promotora d'Exportacions Agroalimentàries (PRODECA). La fira és tot un referent mundial sobre la producció ecològica i en l'edició anterior va convocar 2.240 expositors directes i 41.794 visitants professionals de 130 països (44% internacionals). Tots els expositors han de superar els estrictes criteris d'admissió exigits pel certamen, de manera que la participació en el saló representa per a empreses un segell de distinció.

Sergi López, cap de producció i director de Màrqueting de La Granja, explica que la companyia participa a BIOFACH per segon any consecutiu, després d’assistir-hi primer com a visitant durant anys. La positiva experiència de l’any passat, ha fet que des de La Granja s’optés de nou per a ser present a BIOFACH aquest 2014.(àudio)

La Granja presenta a la fira la seva línea de productes ecològics, iniciada fa vuit anys amb l’elaboració de magdalenes.(àudio)

Per l’empresa, estar a BIOFACH és beneficiós per donar a conèixer producte i també per establir relació amb proveïdors.(àudio)

A l'estand de Catalunya, les 24 empreses participants presenten les seves novetats de subsectors tan diversos com begudes de soja, embotits, olis, farines oleaginoses, pastisseria, sucs, conserves, fruita fresca, verdura, fruita seca, cacau, mel, xocolata, dolços, lactis, cafè, infusions, carn, bacallà, seitan, tofu, pollastre i gall d'indi.
L'expedició catalana comptarà també amb la presència del conseller delegat executiu de PRODECA, Jordi Bort.
El sector agrari ecològic de Catalunya concentra el 18,30% de l'activitat industrial ecològica de l'estat espanyol, segons les dades del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

La Granja té 55 treballadors. En els darrers anys ha iniciat una línea ascendent d’exportacions que s’ha vist reforçada amb la participació en certàmens firals. I és que en només 4 anys, les vendes al mercat internacional han passat a representar l’1% de la facturació de l’empresa per situar-se ara en el 6%, amb perspectives de seguir incrementant-se.

Escolta l'entrevista a Sergi López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions