Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’empresa olerdolenca “Codo con Codo” s’obre camí com a original proposta per a organitzar Festes i esdeveniments

Fundada per les germanes Xènia i Ainoa Debés, veïnes de Daltmar, en només 7 mesos ja han estat finalistes del premi Creajove i han obtingut el suport dels Fons Europeus

dilluns 29 abril 2019

 Les dues tenien feina fixa però van voler arriscar per perseguir el seu somni. I l’aposta, sense estar exempta  de dificultats, els hi està sortint molt bé. Són les germanes Xènia i Ainoa Debés, veïnes de Datmar, que fa 7 mesos van crear l’empresa d’organització d’esdeveniments i festes “Codo con codo”. La seva és una proposta original, adaptada a la realitat de cada client i basada en oferir experiències diferents i memorables. L’empresa no ha passat desapercebuda i ja ha rebut el reconeixement de ser finalista en els premis “Creajove” , a més d’ obtenir el suport del programa de la Unió Europea per a fomentar l’emprenedoria entre els joves.

Xènia, de 23 anys d’edat, explica que “Codo con codo” és “el somni” de les dues germanes i afegia que els hi agrada “fer feliç a la gent”.(àudio)

Han realitzat col·laboracions de manera altruista per a entitats com l’Hospital Sant Joan de Déu i al municipi també han organitzat actes lúdics per la Festa Major de Daltmar o per encàrrec de la Comissió de Festes de Moja. Ainoa Debés, de 28 anys d’edat, exposava que ofereixen festes infantils temàtiques “posant-se en la pell del nen”. Creuen que estan marcant la diferència amb jocs clàssics i festes de disfresses que van més enllà de l’extens model de fer un aniversari infantil “en un parc de boles”.(àudio)

Bona part de les experiències d’emprenedoria impulsades per joves parteixen de la situació de no tenir feina estable. Aquest no era el cas de les germanes Debés, però estaven segures de que els hi podria sortir bé, tot i que reconeixen que els hi feia certa por “tirar-se a la piscina”, tal i com apunta Xènia Debés.(àudio)

Les festes infantils temàtiques que organitzen poden ser de pirates, unicorns o el que demani la família. També tenen oferta de festes per a celebrar casaments o festes d’estil country, medievals o eivissenques. Ainoa Debés subratlla que s’adapten als gustos i necessitats de cada persona.(àudio)

Les persones interessades poden contactar amb l’empresa a través de https://www.facebook.com/codocon.codo.77

Escolta l'entrevista amb Xènia i Ainoa Debés, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola,  clicant aquí

Galeria d'Imatges

CodoConcodo2.jpg
CodoConCodo3.jpg
CodoConCodo4.jpg

Document Actions