Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’empresa XTA espera poder oferir connexió amb fibra òptica a Can Trabal en els propers mesos

El desplegament a Daltmar s’ha completat aquest any i ja són un centenar les famílies que han contractat el servei

dilluns 01 octubre 2018

L’empresa XTA( Xarxa de Telecomunicacions Alternatives) espera poder oferir el servei de fibra òptica als veïns de la urbanització de Can Trabal en els propers mesos. El gerent de l’empresa, Jordi Bastardas, confia que la connexió es pugui completar entre finals d’aquest any i durant el primer trimestre de l’any que ve, per bé que no poden donar dates exactes perquè estan pendents d’obres d’una de les administracions actuants. (àudio)

L’arribada del cable a Can Trabal donarà continuïtat al desplegament de la  fibra òptica que s’ha realitzat a Daltmar aquest any. En aquesta altra urbanització d’Olèrdola, els veïns que ho desitgin ja poden fer les seves contractacions, amb ofertes especials en el cas d’aquelles famílies que tenen contractat wifi i ara vulguin disposar de les prestacions que ofereix la fibra.(àudio)

A petició de l’Ajuntament d’Olèrdola, XTA realitzarà una proposta per a fer arribar també la fibra en masies i nuclis disseminats per així garantir que tot el municipi pot accedir a internet de gran capacitat.(àudio)

A Daltmar ja han estat un centenar les famílies que han contractat el servei de connexió a internet amb fibra òptica a través de l’empresa XTA.

Per poder ampliar informació, les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’empresa XTA a través del telèfon 93 897 52 00. Les ofertes inclouen connexió de 50 megas a 25 € mensuals, de 300 megas a 39 € i d’un GB a 44 €.

Escolta l'entrevista a Jordi Bastardas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions