Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’episodi de neu remet a Olèrdola i la pluja guanyarà terreny en les properes hores

Han deixat de caure volves de neu de manera generalitzada al municipi abans de les 11:00h
Aquest era l'aspecte que presentava la muralla del Conjunt d'Olèrdola, aquest dimecres al matí
Aquest era l'aspecte que presentava la muralla del Conjunt d'Olèrdola, aquest dimecres al matí

dimecres 28 febrer 2018

La nevada ja remetia a Olèrdola aquest migdia. Tal i com apunten les previsions meteorològiques, la pluja ha de ser la protagonista en les properes hores. Al municipi la neu ha deixat un paisatge de postal nadalenca però no ha agafat als carrers ni en vies de circulació, llevat d’algun indret elevat de Daltmar. Això ha reduït el risc d’incidències.

Les volves de neu han deixat de caure de manera generalitzada al municipi abans de les 11 del matí i el Servei de Meteorologia de Catalunya preveu que les precipitacions, ara en forma de pluja, han de continuar a Olèrdola durant la resta de dimecres i tot el dijous. Les temperatures també es preveu que remuntin i s’acabi aquest dimecres amb 9 °C .

Els veïns han seguit les recomanacions de Protecció Civil i s’ha notat una considerable disminució, fins a gairebé paralitzar-se, de la circulació per la xarxa viària del municipi. Els agents municipals també confirmen que la pràctica totalitat de trucades rebudes han estat relacionades amb veïns que preguntaven sobre l’estat de les carreteres.

L’activitat de les escoles s’ha vist afectada i la majoria de les famílies han optat per no portar els seus fills als col·legis. Algunes famílies han volgut gaudir de les possibilitats lúdiques que dona la neu per a jugar aquest migdia en punts elevats del municipi on la neu s’ha deixat notar més, com el castell d’Olèrdola.

Document Actions