Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Equip d’Atenció Primària Penedès rural Oest convoca tres xerrades informatives a Olèrdola

La primers sessió s’ha programat dimecres 13 de març, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. Les xerrades permetran explicar el funcionament dels consultoris i l’ampliació de serveis

dimecres 06 març 2024

 

L’Equip d’Atenció Primària Penedès rural Oest convoca tres xerrades informatives a Olèrdola per exposar el funcionament dels consultoris i l’ampliació de serveis a Olèrdola, que ha entrat en vigor aquest dilluns 4 de març.

La primera de les xerrades es farà al Centre Cívic de Moja, el proper dimecres 13 de març, a dos quarts de 7 de la tarda. La segona de les sessions es farà divendres dia 15 de març, en el mateix horari, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. I la tercera i darrera de les xerrades es preveu a Sant Miquel d’Olèrdola, el dilluns 18 de març i a la sala de plens de l’Ajuntament, també a dos quarts de 7 de la tarda.

L’alcaldessa, Fina Mascaró, explica que són xerrades que organitza l’Equip d’Atenció Primària i que responen a una petició feta pel mateix Ajuntament d’Olèrdola. Les xerrades són obertes a tothom. (àudio)   

Ampliació dies atenció mèdica

Recordem que des d’aquest dilluns al consultori de Moja es compta amb 4 dies d’atenció mèdica a la setmana: els tres que hi havien (dilluns, dimecres i divendres), més el dijous, que s’incorpora com a novetat. L’altra dia que s’ha afegit a l’atenció presencial mèdica a Olèrdola és els dimecres, a Sant Pere Molanta. En aquest consultori fins ara el metge atenia els dimarts i els divendres. I ara ho fa, a més, els dimecres.

En el cas de Moja també es reforça el servei els dilluns i passa a doblar-se l’atenció mèdica, amb dos metges que passaran consulta aquest dia al consultori. La doctora Silvia Crespo continuarà atenent els dilluns, dimecres i divendres a Moja, així com els dijous a Sant Miquel. Mentre que el doctor Gustau Pacheco té assignat els dos nous dies al municipi: els dijous a Moja i els dimecres a Sant Pere Molanta, així com el reforç de consulta a Moja els dilluns.

Document Actions