Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Equip de Govern reitera que vetlla pel compliment del contracte de gestió de les escoles bressol

Pel govern, CiU es contradiu perquè “accepta parlar del nou concurs” i alhora també demana que no s’externalitzi

dilluns 11 gener 2016

Sortint al pas de la campanya que CiU ha iniciat per a recuperar la gestió municipal de les escoles bressol, el govern municipal de l’Ajuntament d’Olèrdola ha reiterat que vetlla pel compliment del contracte de gestió d’aquest servei. En declaracions a l’emissora de ràdio municipal, el portaveu del govern, Xavier Serramià negava que hi haguessin “irregularitats” i convidava a CiU a emprendre “les accions oportunes” si així ho considerava. Serramià sí que indicava que s’han pogut produir endarreriments en el lliurament de documentació o incompliments puntuals en algun punt del contracte, tal i com pot passar amb altres serveis en la seva relació amb les administracions. Per això, l’equip de govern va iniciar expedient per a requerir a l’empresa tota la documentació necessària.(àudio)

Serramià també és rotund a l’hora d’assegurar que a l’empresa se li requereix la documentació sempre segons els terminis que estableix el plec de condicions d’adjudicació del servei.(àudio)

El govern municipal també ha volgut fer notar l’actuació “contradictòria” de CiU, perquè ha acceptat participar en una comissió promoguda pel govern per a parlar del nou concurs de gestió de les llars d’infants però a la vegada també reclama que s’acabi amb l’externalització.(àudio)

En el darrer ple ordinari, els grups municipals de l’oposició van preguntar sobre la gestió de les llars d’infants. El govern va indicar que respondria per escrit a les qüestions plantejades.

Document Actions