Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’equip del carrer Manel Crespo guanya el 14è torneig de futbol sala de Sant Pere Molanta

Durant els cinc dies de competició es va comptar amb una bona assistència de veïns a la pista poliesportiva

dilluns 21 juliol 2014

La 14a edició del torneig de futbol sala de Sant Pere Molanta, memorial Jordi Petit i David Raventós, va viure divendres un final ajustat. Es va haver d’esperar fins a la darrera jornada per conèixer el guanyador d’aquesta competició, que enfrontava en una lligueta a cinc equips formats per veïns del poble, agrupats per carrers. Al final , el torneig ha anat a parar a l’equip del carrer Manel Crespo, empatat a punts amb l’equip del carrer Pere Pau. La victòria en l’enfrontament directe va acabar determinant aquest triomf del conjunt del carrer Manel Crespo.

El torneig revalidava el model d’apostar per una competició de caràcter local, enfrontant equips de carrers del poble. Tal i com va passar l’any passat, a més dels equips Manel Crespo i Pere Pau, també hi van participar els dels carrers Font-tallada, Sant Pere i Milà i Fontanals. El torneig és organitzat pel Grup de Joves de Sant Pere Molanta, que oferia una valoració del tot satisfactòria de la competició. El president de l’entitat, Guillem Albà, subratllava que durant els cinc dies de competició, de dilluns a divendres, es va comptar amb una bona afluència de públic a la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta.(àudio)

El màxim golejador del torneig ha estat Marc Arnan, del carrer Pere Pau, mentre que el guardó del porter menys golejat ha estat per Xavi, del carrer Manel Crespo. El torneig també distingeix amb jugador “més trempat”, que en aquest cas ha estat Francesc Jordan, de l’equip del carrer Sant Pere.(àudio)

Després del torneig, el Grup de Joves afronta la recta final dels preparatius de la Festa Major del poble, que enguany organitzen per primera vegada. Guillem Albà recorda que els actes es concentren del 14 al 17 d’agost, però que ja es viurà alguna activitat prèvia el cap de setmana anterior, amb una trobada d’intercanvi de plaques de cava i la trans del Parc del Garraf que organitza el club ciclista.(àudio)

Tot apunta que el Grup de Joves ha complert amb el repte d’assumir amb responsabilitat i eficàcia la seva primera organització de la Festa Major. El programa ja està enllestit i aquesta mateixa setmana es portarà a impremta.

Escolta l'entrevista a Guillem Albà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions