Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’equip dels Crotone guanya el torneig de futbol sala de Sant Pere Molanta

El Grup de Joves agraeix a participants i assistents el bon ambient mantingut durant tot el torneig

dilluns 15 juliol 2019

 

Un sopar de germanor posava punt i final divendres a la 19a edició del torneig de futbol sala memorial Jordi Petit i David Raventós, disputat durant la setmana passada a la pista de l’escola Rossend Montané sota l’organització del grup de Joves de Sant Pere Molanta.

Crotone, un equip format per jugadors del Sant Pere Molanta en la seva majoria, es van imposar a la final a l’equip del carrer  Manel Crespo. Can Trabal, un dels grans favorits i guanyador de la darrera edició, va acabar 3r. Els Nais es classificaven en 4t lloc i el cinquè lloc el va ocupar l'equip de Pere Pau.

Els màxims golejadors han estat Wesley(Crotone) i Jordi Carbó(Manel Crespo), amb 8 gols. El trofeu al porter menys golejat se'l va emportar Pau Ibáñez (Manel Crespo), amb només 7 gols encaixats.

Els partits que han ofert els 5 equips participants han tingut un gran nivell i entre els jugadors participants han destacat el Pol Arnan, jugador de 1aCatalana amb l’Almacelles, l’Oriol Feliu excapità del Moja,Roger Gargallo del Base Olèrdola,i Wesley i Xavi Hernández del Molanta.

Des de l'entitat organitzadora voler agrair a tots els participants i assistents el bon ambient mantingut durant tot el torneig.

 

Document Actions