Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’equip format per Lluís Saladié i Roger Moras s’imposa en la 8a edició de la Vallmoranta

La cursa d’orientació solidària de Sant Pere Molanta ha comptat aquest dissabte amb 416 participants

dimarts 20 novembre 2018

Lluís Saladié i Roger Moras, de l’equip Terres de l’Ebre, van assolir la millor puntuació de la 8a edició de la Vallmoranta, la cursa d’orientació solidària de Sant Pere Molanta que tenia lloc dissabte al matí enmig d’un gran èxit organitzatiu i de participació. En segona posició de la cursa llarga es classificava Bernat Rovira i tercer era Joaquín del Rio.VALLMORANTA2018B.JPGVALLMORANTA2018C.JPGVALLMORANTA2018D.JPG

En la cursa curta, els primers classificats van ser la parella formada per David Martínez i Xavier Ibáñez; per davant de Bego Cabrero i Javi Puit; mentre que Foix Sánchez, Xavier i Llorenç assolien el tercer lloc.

En aquesta 8a edició de la Vallmoranta hi van acabant participant 416 corredors. Entre ells hi predominava una positiva valoració pel traçat marcat per l’organització i les característiques de la prova.

En acabar la cursa, Lluís Saladié reconeixia els atractius d’una prova que des de fa 5 anys compta amb la participació de Terres de l’Ebre.(àudio)

Escollir una bona estratègia en iniciar la cursa, un cop s’analitza el mapa, és determinant per a assolir la màxima puntuació.(àudio)

Els dos guanyadors de la cursa curta, David Martínez i Xavier Ibáñez, participaven en la Vallmoranta amb l’ànim de provar com és una cursa d’orientació. L’experiència ha estat molt positiva i ja apunten que l’any que ve intentaran fer la cursa llarga.(àudio)

Josep Ventura, director de la Vallmoranta, posa l’accent en el caràcter popular de la prova.(àudio)

Com és habitual, a l’interior de la sala de la Societat Principal-Unió es vivia un animat dinar amb paella, incloent la rifa de sortejos.  A falta encara del recompte definitiu, s’estima que seran prop de 7.000 els euros que es podran destinar a La Marató de Tv3 provinents d’aquesta 8a Vallmoranta.

Escolta les entrevistes amb protagonistes de la Vallmoranta, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Tots els resultats de la Vallmoranta, clicant aquí

Document Actions