Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola “Clau de Sons” de Vilafranca actua aquest divendres al Tapajazz de Moja

El cinquè Tapajazz s’ha programat al Local Nou de Moja, aquest divendres a partir de les 9 de la nit

dimarts 01 abril 2014

La Comissió de Festes de Moja organitza aquest divendres 4 d’abril el cinquè “Tapajazz”. La proposta consisteix en oferir música en directe al Local Nou de Moja, acompanyada de la possibilitat de gaudir d’una àmplia gamma de tapes a “La Cassoleta de Sant Jaume”. En aquesta ocasió es comptarà amb l’actuació d’alumnes de l’escola de música “Clau de Sons” de Vilafranca. L’audició començarà a les 9 de la nit i el preu de l’entrada és de 5 euros, amb degustació inclosa.

Lucas Ramírez, membre de la Comissió de Festes de Moja, explicava que es manté el format del “Tapajazz” i afegia que és una activitat que permet als alumnes de l’escola mostrar el seu treball i, a la vegada, que el poble de Moja pugui gaudir d’una actuació musical.(àudio)

El repertori que oferiran els alumnes de “Clau de Sons” és variat. El concert forma part de l’activitat anual de l’escola i arriba a Moja a través d’una parella de professors de l’escola que viu al poble.(àudio)

L’entrada, al preu de 5 euros, inclou degustació de cava. Per a fer possible la programació d’activitats al poble, Lucas Ramírez recorda que cal el suport de patrocinadors, com ha estat el cas d’aquest cinquè Tapajazz.(àudio)

La voluntat de la Comissió de Festes de Moja és la de mantenir la col·laboració amb l’escola Clau de Sons i seguir programant periòdicament els seus concerts a Moja.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions