Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Circell “ha fet comunitat” aquest diumenge iniciant la reforma del pati

S’estima que prop de 180 persones s’han reunit per pintar espais dels patis en la Festa de les Famílies

dilluns 14 maig 2018

L’Escola Circell de Moja ha celebrat aquest diumenge la Festa de les Famílies amb una jornada que ha suposat l’inici del projecte de reforma del pati. Les famílies responien amb complicitat a la crida de participar en els treballs de pintar diferents espais dels patis, des del convenciment que la jornada permetia “fer comunitat”. Així ho expressaven dues de les membres de la Junta de l’AMPA de l’escola Circell, Anna Moragrega i Eva Bertran, que oferien una valoració del tot positiva per la implicació de les famílies.(àudio)MuralCircell2.JPGMuralCircell3.JPG

En el pati de l’edifici d’obra de l’escola, la il·lustradora Anna Mongay coordinava la realització d’un mural fet amb aportacions de dibuixos dels infants del centre. En el pati dels mòduls es donava color als murs i també es plantaven plantes. La feina es feia amb la contribució d’infants, famílies i mestres presents en la jornada.(àudio)

S’estima que per la jornada haurien passat prop de 180 persones. Després de l’èxit de convocatòria, l’AMPA preveu mantenir aquest caràcter de fer de la Festa de les Famílies una jornada de treball comunitari per millorar l’escola. Un dels propers reptes serà el de millorar diferents espais dels patis instal·lant estructures de fusta.(àudio)

Una paella popular servida al mateix pati de l’escola arrodonia aquesta Festa de les Famílies de l’escola Circell

Escolta l’entrevista a Anna Moragrega i Eva Bertran, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions