Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller per a millorar la comunicació i la resolució de conflictes en família

Serà dilluns a l'escola Circell, amb Jordi Serra, dins de les xerrades que organitza l’Ajuntament a les escoles
El passat 22 de febrer l'Ajuntament organitzava un taller a Sant Pere Molanta
El passat 22 de febrer l'Ajuntament organitzava un taller a Sant Pere Molanta

dimecres 02 març 2016

Escoltar atentament i amb empatia és una eina clau per afrontar conflictes quotidians que apareixen en la relació amb els fills. Però gairebé sempre “escoltem poc i parlem massa”. Així ho considera el formador Jordi Serra, que dilluns a la tarda conduirà un taller a l’escola Circell de Moja dedicat a la millora de la comunicació i a la resolució de conflictes en família. L’activitat és gratuïta i s’ha programat des de les 5 de la tarda i fins les 8 del vespre, amb servei de canguratge  inclòs per a facilitar l’assistència de les famílies.

El taller de dilluns és la segona de les xerrades que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola en suport a la funció educativa de les famílies,  després de la satisfactòria experiència del passat 22 de febrer a Sant Pere Molanta amb Alba Castellví.

Jordi Serra explica que en el taller els assistents podran fer un tastet per saber “com ens comuniquem i la gestió de conflictes”. Una de les temàtiques que es tractaran seran l’escolta activa.(àudio)

El taller porta per títol “Com parlem, escoltem i sentim a casa, i fora de casa?”. Durant les tres hores de l’activitat també es tractaran les “actituds, valors i normes a casa i fora de casa”. La “fermesa i flexibilitat de pensament i d’acció davant del conflicte familiar” serà una altra de les temàtiques que afrontarà Jordi Serra en el taller, així com proposar “estratègies per petits problemes de comportament i convivència”.

Per Jordi Serra el taller és un bon espai per compartir i comprovar que sovint a les famílies els hi passen el mateix tipus de conflictes quotidians.(àudio)

Serra també considera que en la tasca educativa sempre es tenen inseguretats, però que sovint un excés d’informació no garanteix actuar correctament. (àudio)

Les places són limitades i cal inscripció prèvia a l’adreça de correu electrònic mulinaripm@gmail.com o bé trucant al telèfon de l’Ajuntament d’Olèrdola, el 93 890 35 02.

Escolta l'entrevista a Jordi Serra, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions