Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Circell de Moja acull aquesta tarda la 3a Xocolatada solidària per a la investigació del càncer infantil

És una de les 1.031 xocolatades programades aquests dies per a commemorar el Dia Internacional del Càncer Infantil

divendres 14 febrer 2020

 

Compte enrere per a que aquest divendres l’escola Circell de Moja aculli la 3a edició de la Xocolatada solidària, a benefici de la investigació del càncer infantil.Serà a dos quarts de 5 de la tarda, a la sortida de l’escola, i el donatiu és de 2 €. Eva Bertran, membre de l’AMPA de l’escola, recorda que fa dos anys l’activitat es va començar a fer a proposta de dues mares de l’escola i ja és una proposta que ha assumit cada any l’AMPA.(àudio)

La xocolatada forma part del calendari d’actes que commemoren el Dia Internacional del Càncer Infantil. La recaptació es destinarà íntegrament a projectes pioners en el diagnòstic i tractament del càncer infantil que es realitzen a l’Hospital de Sant Joan de Déu. Per l’AMPA, és important que els infants participin en activitats solidàries i que amb el seu gest poden ajudar a altres infants que ho necessiten.(àudio)

La Xocolatada Solidària compta amb el suport de l’escola, la Botiga de la Sílvia, forn Rius, l’empresa Ausolan que gestiona el menjador de l’escola i La Granja.La xocolata desfeta l’elaborarà una àvia de l’escola.

El lema de l’activitat és “Taca’t pel càncer infantil” i tota la informació relativa a les xocolatades solidàries es pot consultar a la web xocolatadasolidaria.org. El repte és el d’assolir 1.200 xocolatades, una per cada nen/a diagnosticat a l’any a Espanya. A tot el territori de l’estat espanyol fins ara  ja s’han confirmat 1.031 xocolatades

Eva Bertran assenyalava que durant l’any l’AMPA no es limita només a oferir activitats continuades extraescolars per als alumnes de l’escola o a tenir cura de la gestió del menjador. També procuren atendre inquietuds de caràcter pedagògic de les famílies, organitzant xerrades com la feta recentment dedicada a la seguretat a internet. Un dels moments destacats de l’any serà la Festa de les Famílies, que es preveu realitzar el 10 de maig.(àudio)

L’AMPA recorda que l’activitat solidària d’aquest divendres està oberta a tots els veïns i veïnes, encara que no tinguin cap infant a l’escola.

Document Actions