Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Circell de Moja afronta la preinscripció amb el propòsit d’omplir un grup de P3

Des de l’escola es recomana lliurar la documentació dins del termini i omplir més d’una opció de centre

dimecres 04 març 2015

El període de preinscripcions és un moment “il.lusionant” en la vida d’una escola. Així ho definia la directora de l’escola Circell de Moja, Mercè Garcia, que avançava que l’escola s’ha fixat el propòsit d’omplir un grup de p3 en aquesta preinscripció pel curs escolar 2015-16.(àudio)

El període de preinsicripció pel proper curs s’obre dimarts de la setmana que ve, dia 10 de març, i s’allargarà fins dimarts de la setmana següent, 17 de març. Des de l’escola Circell es recomana conèixer més d’un centre i adaptar la sol.licitud a les necessitats, preferències i situació de cada família. Recorden que l’imprès de sol.licitud es pot descarregar des de la pàgina web de la Generalitat o bé obtenir-lo en qualsevol centre. Aquesta documentació és comuna des de p3 a 4t d’ESO. Mercè Garcia recomana respectar el període de presentació de sol.licituds i també que s’ompli més d’una opció de centre per ordre de preferències. (àudio)

L’escola Circell de Moja va realitzar, de manera coordinada amb l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, dues jornades de portes obertes. La primera en un dia comú per a les dues escoles, dijous passat; i en dues tardes separades, que en el cas de l’escola de Moja va ser dimecres. Una dotzena de famílies van aprofitar aquestes jornades per visitar el centre i veure l’escola en ple funcionament.(àudio)

Les sol.licituds que optin per l’escola Circell com a primera opció poden lliurar la documentació, del 10 al 17 de març, a la secretaria de l’escola en horari d’obertura del centre, de dos quarts de 9 del matí fins a les 5 de la tarda.

Escolta l'entrevista a Mercè Garcia, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

 

Document Actions