Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Circell de Moja aprofita Sant Jordi per a realitzar una atractiva setmana cultural

Sergi Raya ha ofert una audició d’harmònica; dilluns es fa parada de llibres i roses;i dimarts, visita dels balls populars

dimecres 18 abril 2018

Les escoles del municipi tenen aquests dies una intensa activitat centrada en la difusió d’expressions artístiques entre els seus alumnes, en el marc de la Diada de Sant Jordi. A l’escola Circell de Moja es fa una setmana cultural plena d’ingredients. Aquest mateix dilluns , els nens i les nenes de l'escola de P-5 a 4t de Primària van poder gaudir  a la biblioteca  d'una audició  musical en directe.

Sergi Raya, director de la banda de música de Vilafranca,  va endinsar  als infants en el món de la música a través de cançons interpretades amb un instrument amb un so tan especial  com l’harmònica. Van poder escoltar i observar 5 harmòniques molt  diferents. Sergi Raya ha exposat un mètode eficaç de tocar aquest instrument al llibre “Harmonicus”, amb il·lustracions de Dani Vizoso.copy_of_StJordiCircell2.JPG

Durant aquests dies, els alumnes de 1r a 5è de l’escola estan rebent la visita d’autors i il·lustradors del llibre que tenen com a lectura de curs. Altres activitats destacades per Sant Jordi són la parada de llibres i roses que muntaran dilluns els alumnes de 6è, davant de l’escola. o bé la roda de contes. Aquest 2018 una de les novetats de la setmana cultural de l’escola Circell es viurà dimarts dia 24, durant el matí, amb un taller que permetrà als infants de l’escola provar els balls populars de Moja. Olga Roig, directora de l’escola, destaca la programació tan diversa que marca la setmana cultural.(àudio)

Roig apunta que per a les escoles rebre visites d’autors és molt positiu perquè suposa tota una motivació afegida pels alumnes. (àudio)

Altres activitats clàssiques de l’escola per Sant Jordi també es planifiquen per aquest 2018. Així, els alumnes més grans llegiran contes als més petits i s’editarà la revista de l’escola amb aportacions de tots els cursos.

Document Actions