Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Circell de Moja espera que el Departament d’Ensenyament autoritzarà un segon grup de P3

Durant el període de preinscripcions s’han presentat 36 sol·licituds, quan el Departament només en preveia 20

dilluns 22 abril 2013

Dins el calendari de preinscripcions escolars a Catalunya, aquest dilluns es destinava a la publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació definitiva. A Olèrdola, en no presentar-se reclamacions per part de les famílies, les puntuacions publicades inicialment l’11 d’abril es mantenen.

Aquest període de preinscripcions pel proper curs 2013-14 ha presentat algunes novetats rellevants al municipi. La més destacada referida a l’escola Circell de Moja. I és que s’han presentat al centre fins a 36 sol·licituds de plaça de p3, quan el Departament d’Ensenyament només havia fixat una oferta inicial de 20. La directora de l’escola Circell, Mercè García, explicava que totes les sol·licituds presentades tenen dret a plaça perquè corresponen a infants que tenen germans al centre o viuen al municipi, o bé les dues coses a la vegada. García feia notar que la diferència entre la previsió del Departament i la demanda de places és de gairebé el doble, i qualificava aquesta preinscripció de “sorprenent”.(àudio)

El 17 de maig es publicarà l’oferta final per a cada escola i la relació d’alumnes admesos s’ha previst pel 24 de maig. Des de l’escola de Moja s’espera que el Departament acabarà autoritzant un segon grup de p3, perquè, tal i com valora Mercè Garcia, “amb la norma a la mà pensem que ha de ser així”.(àudio)

A l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta sí que han coincidit sol·licituds amb oferta. S’oferien 12 places de p3 durant la preinscripció i 12 han estat les sol.licituds presentades. Una d’elles correspon a un infant que resideix al carrer Pere Pau, a pocs metres de l’escola, però dins del terme municipal de Vilafranca. Un altre infant està empadronat a Olivella, tal i com assenyala Àngels Agramunt, directora de l’escola Rossend Montané.(àudio)

Agramunt indica que caldrà esperar a la llista definitiva d’admesos per confirmar que totes les sol·licituds tindran plaça a l’escola.(àudio)

Els equips directius de les escoles estan a la disposició de les famílies per a atendre qualsevol aclariment. El telèfon de l’escola Circell és el 93 817 14 52 i el telèfon de l’escola Rossend Montané és el 93 818 18 44.

Escolta l'entrevista a Mercè García, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l'entrevista a Àngels Agramunt, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions